Vi välkomnar Yasmine Berns till rollen som Projektledare!

Yasmine kommer initialt att ansvara för pågående förvaltningsprojekt. Hon har, sedan barnsben, ett stort intresse för teknik vilket har resulterat i betydande kunskaper och erfarenheter från teknikintensiva verksamheter inom både offentlig och privat sektor.

Närmast kommer Yasmine från att ha drivit eget konsultföretag där hon har stöttat Boliden AB med upphandling av komplex teknisk utrustning samt anläggningsavtal avseende smältverk inom koppar- och zinkproduktion. Hon har också gedigen erfarenhet från AGA Gas/Linde där hon arbetade med framför allt upphandlingsprojekt samt nykonstruktioner och renoveringar av gasanläggningar i olika länder. Tidigare har hon även haft roller på Sweco, Luftfartsverket och NCC AB.

Med sin kompetens att leda komplexa projekt, välgrundade tekniska färdigheter och energisk personlighet ser vi detta som en lyckad matchning med både projektledarteamet och andra kollegor på AB Transitio.

Yasmine påbörjar sin anställning hos oss den 14 oktober 2024 och vi ser fram emot ett spännande samarbete och att dra nytta av hennes mångsidiga kompetens!